אינך משתמש רשום,על מנת להרשם ולקבל את הגישות המלאות לחץ כאן
|
|
|
![]() |
Fuz.co.il פיוז |
הורדה|מלא תוכנות הכי קטלניות שיש (וורד ו2007,פטושופ האחרו בעברית)
|
|
|
|||
|
|||
|
שלום לכל גולשי פיוז, שוב אני מביא לכם הפצצה של תוכנות ללא התקנה,(וורד 2007,פטושופ האחרון בעברית ועוד מלאאא !!) עבדתי על זה הרבה זמן, אז יאללה חברה תגיבו והכי חשוב תהנו!!!!!!!!!!
Adobe Lightroom | 25,6 mb Download-RapidShare ![]() Ashampoo ClipFinder | 7,2 mb Download-RapidShare -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ [/HIDE] ![]() UltraISO | 3,3 mb Download-RapidShare _____________________________-----------------________________________ ![]() VLC Media Player v0.9.2 Portable Size: 20.33 MB DownLoad __________________________________________________ ______________ ![]() ACDSee Canvas v11 build 1173 with GIS Portable Size: 93.3 MB DownLoad Part1 DownLoad Part2 __________________________________________________ ____________________ ![]() Tiffen Dfx v2.0.2 Stand Alone Portable Size: 70.49 MB DownLoad __________________________________________________ __________________________- ![]() BSplayer v2.31 Build 974 Portable DownLoad __________________________________________________ __________________ ![]() WinXP Manager v5.2.8 Portable DownLoad __________________________________________________ ________________ ![]() Pioneer DJS v1.601 Portable Size: 28.39 MB DownLoad __________________________________________________ _______________ ![]() ZC Video to FLV Converter v4.0.0 Portable DownLoad __________________________________________________ _____-___________ ![]() Download Portable Babylon on RapidShare __________________________________________________ ______________ TopDesk די!, נמאס מהווינדוס המשעמם, קבלו את הדבר הבא, TopDesk, זה ידהים אותכם. מכירים את הדבר הזה שיש בויסטה? מה שעושה חלונות שקופים כאלה בתלת מימד, אז התוכנה הזו עושה בדיוק אותו דבר, לא מאיטה על המחשב, ולא עושה שומדבר רע, תוכנה מעולה, הסרטון שהבאתי יראה לכם מה היא עושה, זה סרטון שאני הכנתי בעצמי!!! י ש לציין שההורדה היא הורדה של הגרסא המלאה!!! אין צורך בקראק, הוא מובנה. תורידו, תתקינו, ותהנו :] הורדה: http://rapidshare.com/files/14524918...3.By.Nogen.rar ההורדה היא 5 מגה בלבד, כלום!!! __________________________________________________ _________________________ סרטון: סרטון במיוחד! תמונה: ![]() ______--------------------____________________----------------_____________________-----_____ |
|
|
|||
|
|||
|
Adobe Photoshop CS3
![]() עם ממשק בעברית אבל לא me בפתיחה ראשונית להמתין כעשרים שניות בפעם שניה זה ייפתח מיד. הורדה מי שמעונין בקבצי עזרה בעברית שיוריד כאן ויחלץ אבל זה פועל בנפרד מהתוכנה. Firefox 3 בגרסה עברית ![]() הורדה ______________________________________ SPEEDFAN ![]() תוכנה לניטור של טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב עם אפשרות להאצה אוטומטית לסיבובי המאוורר כשידרש הורדה _______________________ Auto Play Menu Builder ליצור משהו בסגנון כזה ![]() עם תמונת רקע ומוזיקה בהפעלה לטעמך האישי... אחד מכלי-העזר הטובים ביותר עבור יצירת תפריטים המורצים אוטומטית בעת הכנסת דיסק אל כונן CD-Rom. אין כל ניסיון תיכנות נדרש! רק נקוש בעכבר וגרור אובייקטים מספר פעמים, וכמו קסם תוכל לבנות תפריט היורץ אוטומטית כאשר יוכנס תקליטור לכונן CD-Rom. מתפריט זה, תוכל להריץ יישומים, לפתוח מסמכים, להפעיל סרטים ולבצע פעולות רבות נוספות. זהו הפיתרון ההדור והפשוט עבור יצירת תפריטי-תקליטורים הורדה_______________________________ TrueCrypt ![]() התוכנה TrueCrypt יוצרת כוננים "מדומים" שמופיעים ברשימת הכוננים יחד עם הכונן הקשיח וכונן התקליטורים שלכם, ואתם יכולים להעתיק אליהם וקבצים ולהתקין עליהם תוכנות בדיוק כמו כל כונן רגיל. כמו ההצפנה של חלונות, אתם לא צריכים לעשות שום פעולה מיוחדת כדי להגן על הקבצים שלכם – כל המידע שמאוחסן על הכוננים האלה יהיה מוצפן.למרות ש-TrueCrypt יוצרת כוננים מדומים שנראים כמו כל כונן רגיל, לא מדובר באמצעי אחסון חדש או במחיצה נוספת באמצעי האחסון הקיימים. TrueCrypt יוצרת קובץ רגיל במקום כלשהו בכונן הקשיח, וחלונות מצידה מציגה את התכולה שלו כאילו היה כונן בפני עצמו. אם השתמשתם פעם בתוכנה כמו Alcohol 120% או Daemon Tools כדי לפתוח קובץ ISO בלי לצרוב אותו על תקליטור, אתם בטח יודעים במה מדובר במילים פשוטות התוכנה תיצור קובץ היכן שתרצו ובגודל שתרצו ותפרמט את קובץ לפי מה שתבחרו ntfs\fat32 ואין שום אפשרות לפתוח את הקובץ אלא דרך הדמיה לכונן בתוכנה ע"י סיסמה שתקבעו מראש אני משתמש בו כפטנט גאוני לאחסן קבצים בהצפנה על usb מצורף מדריך הורדה __________________________________ BootSafe ![]() איתחול המחשב במצב בטוח בחינם, ובלי התקנה, ומתורגם כאן לעברית ע"י תוכנת לינגוור כשאנו רוצים להפעיל את המחשב במצב בטוח, שאז יש לנו שליטה נרחבת בסריקות רוגלה וכו', כי לא כל התוכנות עולות אז בהפעלה, אנו מפעילים את המחשב ומקישים ברציפות על מקש f-8 (SAFE MODE ) התוכנה הקטנטנה וחינמית הבאה מאפשרת לאתחל מיידית את המחשב לכל מצב אפשרי ומתוך פקודה שתבחרו לסמן: 1. הפעלה מחדש במצב רגיל 2. הפעלה מחדש במצב בטוח מבלי חיבור לאינטרנט 3. הפעלה מחדש במצב בטוח עם חיבור לאינטרנט 4. הפעלה מחדש במצב בטוח עם אפשרות תקון בתהליכים פועלים. הורדה ________________________________________________ Hard Drive Inspector ![]() בוחן מצב דיסק קשיח בעברית תוכנת מעקב בזמן אמת לכונן הקשיח ולמניעת התרסקות פתאומית ואיבוד חומר חשוב. הורדה ___________________________ Advanced MP3 Converter ![]() תוכנה פשוטה , מקצועית ומהירה להמרה בין סוגי פורמטים מסוג מוסיקה, תוכלו לבצע המרה מקבצי Wav ל-Mp3,Wma,Ogg וגם המרה מקבצי Mp3 ל- Ogg,Wma,Wav. הורדה ____________________________ MPEG Encoder ![]() תוכנה פשוטה , מקצועית ומהירה MainConcept MPEG Encoder ממירה את כל סוגי קבצי הוידאו לקבצי mpegm שזה כולל את MPEG1/VCD/MPEG2/SVCD/DVD ועושה את זה מאוד מהר ע"י ניצול מירבי של המעבד ובאיכות חלקה ונקייה, מומלצת מאוד להמרת קבצי AVI ל VCD ע"מ לצרוב ל DVD הורדה _______________________________ |
|
|
|||
|
|||
|
Mp3 Knife ![]() תוכנה מדהימה בפשטותה לחיתוך חלק משיר או קובץ mp3 הורדה __________________________________ נרו 6 בעברית בגרסה ניידת ![]() הורדה __________________________________________________ _________ Free Download Manager בגרסה ניידת בעברית ![]() מנהל ומאיץ הורדות מומלץ הורדה __________________________________________________ ___ CCleaner ![]() תוכנת תחזוקה בעברית הורדה _____________________________________________ mp3 DirectCut Portable בעברית ![]() תוכנה לחיתוך/חיבור ושילוב של קבצי np3 תוכנה קלה ופשוטה בעברית הורדה ___________________________________________ SeaMonkey ![]() SeaMonkey היא ממשיכת דרכה של Mozilla Suite, חבילה של דפדפן, לקוח דוא"ל, עורך HTML ולקוח IRC, שפותחה והופצה על ידי קרן Mozilla לפני שפותח דפדפן Firefox. אני משתמש הרבה בעורך html שלה וזה פשוט קל מאוד ליצור עם זה אתר משלך תוכנה פשוטה בעברית. הורדה _______________________________________- Flashget V.1.96 ![]() מנהל הורדות מעולה בעברית. הורדה ________________________________________________- Portable KGB Archiver ![]() ק.ג.ב הינו כלי דחיסה וכיווץ לקבצים. אלגוריתם הדחיסה המשופר מציע אחוזי דחיסה רבים יותר, ומכאן גודל קובץ קטן יותר. בנוסף לתהליך הדחיסה ניתן להצפין את הקובץ הדחוס כך שלא ניתן יהיה לפותחו, כאשר גודל הארכיב יכול להגיע עד לנפח של 4GB רק 750 קילובייט אישית אני ממליץ רק לבעלי 1.5 ram ומעלה הורדה _________________________________________________ EasyPicture2Icon להפוך כל תמונה לאייקון הורדה __________________________________________ Pdf995.Printer ![]() תוכנת מדפסת pdf מוסיפה מדפסת למדפסות ופקסים ובזה ניתן להפוך כל קובץ לתמונת pdf לוחצים הדפסה ובוחרים במדפסת המסומנת בתמונה ! הורדה __________________________________________________ _______ Portable Nero Express v9.0.9.4c הורדה: http://w15.easy-share.com/1702087029.html __________________________________________________ ![]() Adobe Photoshop CS3 Portable הורדה: http://kvazim.co.il/230-PsCS3.portable.rar __________________________________________________ _________ ![]() Babylon Pro 7.0.3.23 MultiLanguage Full + Portable הורדה: http://rapidshare.com/files/13679200..._MultiLang.rar סיסמא: www.dl4all.com __________________________________________________ ______ ![]() Portable Mozilla Firefox v3.0.4 הורדה: http://w14.easy-share.com/1702429021.html __________________________________________________ _________ ![]() Portable Driver Genius Pro הורדה: http://kewlshare.com/dl/d78fe5409ff7...Z.NET.rar.html __________________________________________________ ______- Portable Yahoo! Messenger 9.0.0.2034 Final הורדה: http://w16.easy-share.com/1702387497.html __________________________________________________ ____ ![]() IP Locator 2008 Portable הורדה: http://kewlshare.com/dl/c417b18daf13..._2008.rar.html __________________________________________________ ____ קרדיט לפורום אחר תהנו. נערך לאחרונה על ידי MaTaNFuz, 16-07-2009 בשעה 20:36 |
|
|
|||
|
|||
|
כול הכבוד אחי .
|
|
|
|||
|
|||
|
תשמע אסור לך להגיד "כל הכבוד אחי" כל שניה זה ספאם!!!!!!!
תתן תגובה נורמלית, עבדתי פה קשה. |
|
|
|||
|
|||
|
תוסיף קרדיט,אני יודע מאיפה לקחת הכל
ותודה
|
|||
|
|||
|
אחי שאני שם קרדיט(את האתר) מביאים לי צהובה, שאני לא שם אומרים לי שים
מה הקטע שלכם? בכל מקרה לא העתקתי וזהו זה עריכה שלקחה חצי שעה, תראה תחשוב יש שם פול תוכנות ואת כולם הייתי צריך לערוך 1 1 |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
וקרדיט כותבים כך: קרדיט לאתר אחר
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
אם אני הייתי עושה את המדריך הזה היה לוקח לי שנים.. בכל מקרה שמתי קרדיט ותודה רבה על התגובה........ |
|
|
|||
|
|||
|
תודה רבה אחי !
| הגדרות נושא | חפש בנושא זה |
|
|